10 November 2010

Terima kasih Dr Zoul Dahan

Buat pembaca blog aku yg setia, aku mohon ribuan kemaafan kerana dah lama tak update blog aku. Bukanlah aku dah lupakan korang, tapi aku tak seberapa 'sihat'.

Ntahla, fikiran aku runsing entah kenapa.
Kejap tension, kejap sedih.

Kata Dr Uma, pakar psikiatri yg buat kunjungan ke hospital aku,..

"Nobody can live alone. A recent research conducted confirmed that, so find your partner. You won't be able to stay alive alone."
Hm.. memang betul cakap Dr Uma. Aku sedang mengalami apa yg dikatakannya (Aku sekarang duk sorang2 kat Sg Siput, Perak. Anak bini aku duk jauh kat Tg Karang). Secara kasarnya, memang aku nampak keseorangan tapi di dunia maya inilah aku merasa 'ditemani'. Apa tidaknya, kita dapat berbual2 & mengetahui perkembangan kawan2 kita melalui facebook.
Di blog ini pula, aku boleh luahkan apa yg bersarang dan terbuku di hati. Aku juga dah mempunyai pengunjung yg sudi beri komen. Dulu aku suka2 je bagi komen kat blog orang utk menyatakan pendapat aku, tapi rupanya sebuah komen pembaca tu memberikan kesan yg besar kepada blogger.

Memang amat terharu sebenarnya..
Terutamanya bila orang yg bagi komen tu adalah orang yg kita dah lama follow dan hormat giler..


Dan.. lebih mengharukan, ada bagi link ke blog aku lagi.


Terima kasih, Dr Zouldahan..
I hope we can meet one day in the near future.
Thanks for making me into somebody..


DrSatriaN
Sg Siput, Perak.
"Hidup Mesti Membaca"

4 comments:

zoul dahan said...

He he he.
Semoga makin ramai yg follow blog awak.

Nanti satu hari kita boleh sembang2 pasal pelaburan emas pulak.

Keep on blogging.

Daddy Ziyyad said...

yo bro, berapa lama lagi nak stay dengan Gomen...:)

DrSatriaN said...

Ntahla, memang dlm kepala dah fikir nak berenti je. Penat giler...

mustaqiMD said...

mintak halal ilmu doktor, baru stat baca dari awal, slow2 saya kayuh dari 2010 ke 2012...masyAllah sgt menarik n bermanafaat utk org lain.Jazakallah.Dr menulis kat FB ke skg?

Post a Comment