15 January 2011

Ziarah Mak Abah

Alhamdulillah, di hujung minggu ni aku ada kelapangan skit untuk ziarah makabah kat Sg Besar. Syukur, mereka sihat dan kelihatan ceria je.
Semoga kepulanganku mengurangkan rindu mereka kpd anak2nya.
Oh.. penat jugak, pergi sejauh 100km di UTP Tronoh untuk ambik adik laki.

6 comments:

Sufi Ezani said...

best kan dr. kalo dpt balik umah mak ayah dan mereka ceria je lihat anak2 balik..walaupon kita ddk bukanla jauh sgt,tp setiap detik melihat mak dan ayah buat kan kita senang & lega hati..sy pon jika kelapangan mesti balik kmpong wlupn busy cmne pon sbb itu lah kegembiraan mereke.

nurin said...

adik laki yg mengada2 tu mesti la herel kan..hihi

DrSatriaN said...

Sufi Ezani: Yap, memang itulah yg diharapkan ibubapa kita sebenarnya. Sy selalu rasa bahawa kita juga akan melalui zaman tua nanti, dan kita juga pasti mengharapkan agar anak2 selalu berkunjung ke rumah kita. InsyaAllah, setelah complete Compulsory Service, sy nak mohon kelapangan masa untuk bersama keluarga dan cita-cita sendiri.
Nurin : Ye la.. sape lagi.

Sufi Ezani said...

hehe..dr.dh jd dr .pon still ade cite2 lg ke..hehe lain la mcm saya..satu pon xmemenuhi cita2 saya dulu.lari bidang..

DrSatriaN said...

Sufi Ezani: Serupa la kita. Sebenarnya cita2 sy kecik2 dulu nak jadi sainstis, tp tersesat jd doktor plak skrg. Hehe. Apa pun yg kita buat, sy tetap akan mencari peluang dan ruang utk membuat perkara2 yg sy minati, cthnya blogging. Hehehe.

Sufi Ezani said...

xpelah dr.,saintis pon ade sipi2 dr. jgk..hehehe.dr sy yg asalnya nk jd cikgu,nmpknya jd juruaudit ler...rezki masing2.

Post a Comment