26 October 2010

Wah! Dah ada pengunjung!

Alhamdulillah..
Nampaknya blog aku yang tak seberapa ni dah ada pengunjung!


Kemuncak pengunjung blog aku adalah pada 24 Oktober 2010 pada pukul 1500H, iaitu seramai 18 orang!

"Eleh, baru 18 orang je. Kecoh la bro ni."

Hehe. Memang aku kecoh, sebab aku tak sangka gak ada orang baca blog aku.
Kalo korang nak tau macamane nak tau berapa ramai pengunjung blog yg korang buat, tgk gambar kat bawah ni.



Yang ada bulatan kuning tu la, korg bole tau berapa ramai yg mengunjungi blog korang dan bila waktu kemuncak dia.

Anyway, memang best Blogger ni!

Terima kasih kepada yg melawat.

5 comments:

B E A R said...

sonok kan ade owang dtg bce blog kite...
hehehe
selamat berblog DR

DrSinga said...

wordpress pun ok juga...
:)

selamat menulis!!
and enjoy it..

zoul dahan said...

Kau dah kira hebat bila DrSinga yg popular tu sempat singgah kat blog kau...

Teruskan menulis...

amin said...

Dr, mcm mane ko cut & paste...

DrSatriaN said...

Ala.. tekan printscreen kat keyboard tu. Pastu, open Paint & paste je. Edit skit2, pastu save as jpeg. Siap!

Post a Comment